Ett tag sedan

Nu var det ett tag sen jag skrev något här igen..
Men idag har det kommit hit en ny häst, en inhyrd :)
På förmiddagen var mamma och jag på travet och körde Wilja och Livia. Nöjd med dom! :)
Har fixat lite i stallet också, bytt strö i Wilja och Livias boxar oså, sen tagit det lugnt.
Eftersom att det var Earth Hour så släckte vi ju lamporna också, allt utom tvn släckte vi ner, värmeljusen fick lysa upp lite istället ;)
Men att det har snöat idag gillar vi inte ;) men det lägger ju inte sig som tur är! Hoppas på bättre väder imorgon.
För det blir nog en låång rolig dag i stallet :)
Men nu ska jag snart sova, ont i huvudet och trött! Godnatt

Ramlat!

Herregud vilken fredag det var igår! Ramlade med cyklen när jag skulle till skolan, så jag slog i pannan och skrapade upp hakan i asfalten. Har också skrapat upp händerna. Sen skulle jag sytt hakan, men det slapp jag, så istället blir det tejp/plåster i en vecka så det läker ihop .. Och sen när jag skulle hem från skolan hoppade kedjan på cyklen ..
Kändes lite som fredag den 13:e!

Q <3

Q

*2006
e. Brandij v.d Hoorn  u. Alexia
Shettis

Rekord: 3,04

Q är just nu utlånad, så det är en annan som ska tävla med honom i år :)
Jag har haft Q sen han var 6 månader. Han började tävla när han var 4 år för alla grejer var så stora på honom. Tömkörde honom ett halvår innan vi kunde sätta på vagn eftersom han var så liten, lilla Kuppe :)
Han är ganska lättlärd och tycker om att lära sig nya saker!
Detta är nu tredje året han tävlar och han utvecklas mer och mer :)
Q som bebis :)
2010
2011
2011

Tell´s Gangster <3

TELL´S GANGSTER

* 2009
e. Pejnarve Polis  u. Rosetta Ernst
Russ

Har haft Gangster sedan i slutet av December. Då hade han varit inkörd ca en månad. Nu har han tränats mer och varit på banan några gånger. Det går framåt och han utvecklas. Han är en snäll och kelig ponny :)

Pejnarve Yankee <3

PEJNARVE YANKEE

* 2009
e. Jello Ess  u. Phumla
Russ

Har haft Yankee sedan i slutet av December. Då hade han varit inkörd ca en månad. Nu har han tränats mer och varit på banan några gånger. Det går framåt och han utvecklas. Han kommer nästan alltid först fram i hagen och han är så kelig!

Livia <3

LIVIA

*2004
e. Tyson II  u. Lisa
Russ

Rekord: 1.50

Livia är syster med Wilja. Jag har haft Livia i nästan 4 månader, så det är första året jag ska tävla med henne. Hon och Wilja är lika i sättet. Det skiljer bara en sek från deras rekord så det är perfekt att köra dom tillsammans! Dom tycker om varandra, men Wilja vill helst besämma :) Livia är pigg, glad och stark, men kan ändå vara lugn. Det ska bli kul att ha henne detta året! :)

Wilja <3

WILJA

*2000
e. Vagabond  u. Lisa
Russ

Rekord: 1.51,1

Hon är en helt underbar häst som alltid är pigg och glad och älskar att träna och tävla. Hon har sina bus och tricks men om man känner henne så skrattar man bara åt det, det är sällan man blir arg på henne! Hon är den som bestämmer i hagen. Hon är en riktigt stark dam :) Jag tycker om henne så mycket! Detta är tredje året jag har henne och vi har haft många roliga minnen tilsammans! Har varit med i Guldstoet två gånger med henne :)

Cindy <3

CINDY (Cindy III)

*1996
e. Almnäs Ulex  u. Ylett
Shettis

Rekord: 2,34

När Isabella Axelsson hade henne sommaren 2009, fick jag köra Cindy i ett lopp och vann! Sen fick jag låna henne sommaren efter och jag sa såklart ja! Nu har jag tävlat och haft henne i två säsonger, detta är nu tredje året jag har henne och nu är hon även MIN EGEN! Hon är helt underbar! Hon är alltid pigg och glad och älskar att träna och tävla. Hon ska troligtvis betäckas i år :)

Malte <3

MALTE

*1997
e. Aron  u. Wärnanäs Melitta
Shettis

Rekord: 3.21

Jag fick Malte av mamma när jag var ett år. Jag är så glad över att jag fick honom och han betyder så otroligt mycket för mig. Han är speciell för mig.
Jag började rida och köra honom när jag var liten, och sen när jag var 8 år (och Malte var 7 år) så tog jag ponnytravlicens och började tävla med honom. Sen tävlade han tills han var 12 år (tills år 2009) Det året tog vi våran första seger tillsammans!

Presentation

Hej, har ju lovat en presentation av mina hästar och jag har inte riktigt haft tid med det oså, men idag tänkte jag fixa det, nu har jag också lite mer bilder på Yankee, Gangster och Livia :)
-
Gör ett inlägg för varje häst :)

Im Back

Har haft bloggpaus ungefär en månad nu. Har inte haft tid eller lust att blogga. Men idag har jag både tid och lust så ;)
-
Innan var jag och mamma på travet och körde med Diamantkursen. Jag körde Livia och mamma körde Wilja. Körde 3000m på stora banan, i olika tempo (snabbast på slutet) Det gick jättebra! :)
Sen åkte vi in till travet igen och körde med Licenskursen, då körde jag Cindy och mamma körde Gangster. Det gick också jättebra! Är så glad! Detta gjorde min dag! 
-
Ni är så underbara, mina hästar! <3
.
Nu är stallet klart också, mockat, hö och vatten i boxarna!
- Malte <3

RSS 2.0